Att gå upp i vikt snabbt är ett problem för många människor. Alla är vi olika, vissa går lätt upp i vikt och för vissa är det som sagt svårt att gå upp i vikt.

Hur kan man gå upp i vikt snabbt?

Att gå upp i vikt är till viss del lite individuellt, men främst så är det en fysisk lag. Du har säkert hört talat om kalori in – kalori ut. Detta innebär att äter man mindre kalorier än man gör av med så går man ner i vikt, äter man mer kalorier, ja då går man upp i vikt.

Det är faktiskt inte svårare än såhär. Sen kan förbränningen skilja sig mellan olika personer, men det är ingen ursäkt för att man inte kan gå upp i vikt snabbt. För den personliga förbränningen är ju konstant, det innebär bara att en person med hög förbränning måste äta mer.

Vanliga problem med att gå upp i vikt

Helt ärligt så har alla alla jag träffat med svårighet att gå upp i vikt samma problem. Dom äter för lite kalorier. Detta kan ha olika orsaker, ofta har dom en låg aptit helt enkelt. Den enkla lösningen är då att börja äta mer men som sagt så har många problem att få i sig tillräckligt med mat. Då är en gainer ett väldigt bra alternativ.

Gainer för att gå upp i vikt snabbt

En gainer innehåller mycket kalorier. Eftersom man intar den flytande brukar det vara lätt att få i sig flera hundra kalorier extra. Dom flesta gainers innehåller även ganska mycket protein vilket gör dom extra bra för en person som vill bygga muskler.

Gainer efter träning

Att ta en gainer efter träning är ett riktigt bra alternativ. Då skriker kroppen efter energi och protein. Vanligtvis brukar seriöst tränande personer ta antingen proteinpulver eller aminosyror efter ett gympass. Men har man problem med att gå upp i vikt kan man lika gärna ta en stor gainer efter träning. På detta sätt får du i dig lika mycket protein men mycket mer kalorier.

Gainer innan träning

Att ta en gainer innan träning är inte lika populärt och kanske inte heller riktigt lika bra. Men det är helt klart ett alternativ om du har riktigt svårt att gå upp vikt. Den största risken med en gainer innan träning är att du får håll eller liknande problem. Största fördelen med en gainer innan träning är att du är full av energi. En gainer innehåller också mycket kolhydrater vilket gör att du kommer få en sockerkick vilket kan vara fördelaktigt.

Tar du en gainer innan träning tycker jag att du även bör ta en gainer efter träning. Detta är dock endast för personer som har stora problem med att gå upp i vikt snabbt. (Skulle jag personligen göra detta skull jag bli väldigt fet, väldigt snabbt).

Bästa gainern

Den bästa gainern behöver inte direkt vara en billig gainer. För en billig gainer kan innehålla väldigt lite kalorier och protein sett till kilopriset. Så låt dig inte luras bara för en gainer är billig. Jag har gjort en kartläggning av den bästa gainern på marknaden just nu, läs mer här.

Vill du gå upp i vikt snabbt är detta den bästa gainern.

Detta är den bästa gainern just nu!

Där kom jag fram till att den bästa gainern är SmartSupps MASS GAINER. Proteininnehållet är inte lika högt som vissa andra gainers MEN kilopriset är riktigt lågt. Detta är alltså en mycket billig gainer om man ser till innehållet. Du kan helt enkelt ta extra mycket av denna för att kompensera det lite lägre proteininnehållet.

Sammanfattning

Har du stora problem med att gå upp i vikt snabbt måste du äta mer än du gör nu. För att på ett enkelt sätt åstadkomma detta är en gainer ett mycket bra val. Den bästa gainer just nu är SmartSupps MASS GAINER.

Gillade du artikeln? Dela den gärna på sociala medier via knapparna nedanför!

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!