Kosttillskottguiden.se startades 2015 av mig, Jesper Bjerling. Sidan ägs och drivs nu genom mitt företag SilverPark Media AB, organisationsnummer: 559178-3468.

Mina kosttillskott
Så här kan det se ut hemma hos en kosttillskottsnörd…

Jag började träna på gym 2010 och blev snabbt väldigt intresserad av hur kost samt kosttillskott inverkar på ens prestation och resultat. Jag började köpa och testa mer och mer olika tillskott för varje år som gick.

Efter många år av kosttillskotts-missbruk ( 😉 ) valde jag som sagt 2015 att starta denna bloggen. Mitt mål var att dela med mig av information och tips kring kosttillskottsanvändande.

Jag mindes själv hur svårt och rörigt det kunde vara i början och det var ofta svårt att hitta bra och trovärdig information.

kosttillskottguiden.se kan du läsa dussintals med tester och recensioner av olika kosttillskott, samt allmänna informationsartiklar och köpguider.

Några av de populäraste test och artiklar jag gjort genom åren är: BCAA, Omega 3, PWO, Ashwagandha – KSM 66 och Zinktabletter. Jag har även tagit fram en egen Viktväst.

Annonsering, sponsring med mera

Jag är inte sponsrad av något kosttillskottsföretag och vill inte heller vara det. Däremot får jag en liten summa av ordervärdet om någon köper genom mina länkar, helt oberoende av vilket kosttillskottsföretag/märke det är.

Det påverkar inte heller kunden som får exakt samma pris. Detta kallas för ”affiliate” och i stort sett allt man kan köpa online kan man vara affiliate åt. Detta är ett sätt för mig att kunna fortsätta skapa kvalitativt och gratis innehåll.

Jag är som sagt inte intresserad av sponsring, men har ni övriga förslag på samarbeten, t.ex. annonsering eller gästbloggning, kan ni kontakta mig.

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!