På denna sida tänkte jag samla lite olika julklappstips för 2024. Jag är nog inte den enda som har svårt att komma på bra julklappar att köpa till nära och kära! Därför kan det vara trevligt med lite julklappstips för att sätta fart på kreativiteten.

Julklappstips till den som tränar

Julklappstips för den som tränar med kosttillskott

Eftersom jag bloggar om kosttillskott och träning så kommer ju mina julklappstips också handla främst det. Att ge bort kosttillskott i julklapp är kanske inte så vanligt, men det känns som en riktigt bra idé när jag tänker efter.

Du måste såklart vara säker på att personen som ska få julklappen tränar och använder kosttillskott, annars är det ju inte så lyckat. Men för den som styrketränar eller liknande kommer det bli en positiv överraskning eftersom kosttillskott är ganska dyrt och alltid går åt!

Det är med andra ord ingen risk att ”julklappen” bara kommer bli liggandes i ett hörn och samla damm, utan den kommer förbrukas med glädje tills den är helt slut.

Mitt mål är att fylla på och uppdatera dessa julklappstips inom kosttillskott och träning varefter julen närmar sig.

Julklappstips #1 – En Viktväst

Viktvästar är träningsredskap som växer mer och mer i popularitet. Detta eftersom de är väldigt mångsidiga och effektiva. Du kan maximera träningseffekten när det kommer till kondition, styrka och viktnedgång.

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness har de (enligt mig) bästa viktvästarna i Sverige samt ett komplett utbud av modeller från 5-30 kg.

Klicka här för att se hela utbudet!

Med rabattkoden KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE får ni som läsare 10% rabatt, även på nedsatta priser!

Julklappstips #2 – Proteinpulver

För den som tränar eller mer specifikt gymmar är proteinpulver det allra vanligaste kosttillskottet så där kan du aldrig misslyckas om du ger det i julklapp. Som julklapp vill man ju ge något fint och de ”vanliga” proteinpulvren är ganska billiga och kommer även i en lite tråkig ”plastpåse”.

Då kan jag istället rekommendera mitt favoritproteinpulver Core Protein Pro som är av mycket bra kvalité och har en av de högsta proteinhalterna på marknaden. Det kommer även i en finare hård plastförpackning/burk.

Klicka här för att läsa mer och köpa Core Protein Pro på Svenskt Kosttillskott!

Julklappstips #3 – Färdiga paket

Har du brist på inspiration (som jag) kan du spana in butikernas färdiga paket av kosttillskott. Då får du en färdig låda med massa bra tillskott i en viss inriktning. Gymgrossisten har även en ”Mystery Box” vilket är en låda fylld med hemliga produkter till rabatterat pris. Nackdelen är ju såklart att du då inte vet vad du ger bort…

Spana in alla Svenskt Kosttillskotts färdiga paket inom Muskeluppbyggnad, Prestationshöjning och Diet.

Klicka här för att se alla färdiga paket hos Gymgrossisten!

För att få så lågt pris som möjligt spana in aktuell rabatt hos Svenskt Kosttillskott och Gymgrossisten!

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!