Vill du handla på Svenskt Kosttillskott samtidigt som det inte blir allt för dyrt? Kanske är du student och har det lite skralt i kassan? Då kan det vara värt att leta efter rabatt, erbjudanden och kampanjer! På denna sida har jag samlat all information och länkar du behöver för att spara lite pengar vid ditt kosttillskottsinköp!

Precis som de flesta webbutiker idag har Svenskt Kosttillskott ofta, eller närmare bestämt, alltid, någon rabatt eller kampanj som löper. De har även en studentrabatt för dig som pluggar.

Svenskt Kosttillskott rabatt och aktuella kampanjer!

Svenskt Kosttillskott rabatt och erbjudanden

Nedanför har jag samlat länkar till alla aktuella rabatter och erbjudanden du kan hitta hos Svenskt Kosttillskott:

Klicka här för att se alla aktuella rabatter hos Svenskt Kosttillskott!

Vanligtvis brukar det hos Svenskt Kosttillskott vara en prissänkning på mellan 10-30% när det är kampanjer. De har även två återkommande rabatter som kallas för ”söndagsdeal” och ”veckans deal” där det är rea och extrapris på utvalda produkter. Håll ögonen öppna på detta för att göra fynd!

Något annat riktigt intressant är deras utförsäljning där du kan fynda utgående sortiment till galet låga priser. Jag har sett vissa produkter med prissänkningar på hela 70%.

Klicka här för att se deras aktuella utförsäljning!

Alltid bra erbjudanden

Hitta bästa rabatt hos svenskt kosttillskott här!

Det är nästan alltid bra erbjudanden på Svenskt Kosttillskott. Speciellt om du redan handlat där och är med på deras mejllista. Då är det möjligt att det dimper ner en unik specialrabatt i inboxen.

Men misströsta inte om du saknar en rabatt, de är redan riktigt billiga eftersom de inte har några fysiska butiker utan endast säljer på nätet.

Vilka perioder är det störst REA?

De största rabatterna hittar du nog runt de i Sverige ganska nya REA-dagarna Black Friday och Cyber Monday. Just Black Friday brukar vara den absolut bästa dagen för att shoppa billigt på Svenskt Kosttillskott. Men även kring högtider som jul och nyår med den efterföljande mellandagsrean är det ofta fina erbjudanden med generösa rabatter. Är man smart så ser man till att handla på sig extra stora mängder kosttillskott just då, det kan man spara in mycket pengar på!

2021 infaller Black Friday den 26 november och Cyber Monday den 29 november.

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!