Senast uppdaterad 21 jan. 2019

Vill du handla på Svenskt Kosttillskott samtidigt som det inte blir allt för dyrt? Kanske är du student och har det lite skralt i kassan? Då kan det vara värt att leta efter rabatt, erbjudanden, kampanjer och rabattkoder! På denna sida har jag samlat all information och länkar du behöver för att spara lite pengar vid ditt kosttillskottsinköp!

Precis som de flesta webbutiker idag har Svenskt Kosttillskott ofta, eller närmare bestämt, alltid, någon rabatt eller kampanj som löper. De har även en studentrabatt för dig som pluggar.

Svenskt Kosttillskott rabatt och aktuella kampanjer!

Svenskt Kosttillskott rabattkupong och erbjudanden

Nedanför har jag samlat länkar till alla aktuella rabatter och erbjudanden du kan hitta hos Svenskt Kosttillskott:

Klicka här för att se alla aktuella rabatter hos Svenskt Kosttillskott!

Vanligtvis brukar det hos Svenskt Kosttillskott vara en prissänkning på mellan 10-30% när det är kampanjer. De har även två återkommande rabatter som kallas för “söndagsdeal” och “veckans deal” där det är rea och extrapris på utvalda produkter. Håll ögonen öppna på detta för att göra fynd!

Något annat riktigt intressant är deras utförsäljning där du kan fynda utgående sortiment till galet låga priser. Jag har sett vissa produkter med prissänkningar på hela 70%.

Klicka här för att se deras aktuella utförsäljning!

Har de rabattkoder?

Hitta bra rabatt hos svenskt kosttillskott här!

Letar du efter en Svenskt Kosttillskott rabattkod eller erbjudandekod kan det vara svårt eftersom de såvitt jag vet väldigt sällan, om ens någonsin, har det för nya kunder. Däremot om du redan handlat där och är med på deras mejllista är det möjligt att det dimper ner en rabattkupong i inboxen.

Men misströsta inte, de är redan riktigt billiga (bland annat eftersom de inte har några fysiska butiker utan endast säljer på nätet). Kombinerar du det redan låga priset med de “vanliga” rabatterna här ovanför så kommer det bli minst lika billigt eller billigare som med en rabattkod.

Vilka perioder är det störst REA?

De största rabatterna hittar du nog runt de i Sverige ganska nya REA-dagarna Black Friday och Cyber Monday. Just Black Friday brukar vara den absolut bästa dagen för att shoppa billigt på Svenskt Kosttillskott. Men även kring högtider som jul och nyår med den efterföljande mellandagsrean är det ofta fina erbjudanden med generösa rabatter. Är man smart så ser man till att handla på sig extra stora mängder kosttillskott just då, det kan man spara in mycket pengar på!

2019 infaller Black Friday den 29 november och Cyber Monday den 2 december.

Få en gratis e-bok!

Är du också nördigt intresserad av kosttillskott? Skriv upp dig på nyhetsbrevet för att få ett
gratis exemplar av min e-bok samt meddelande om när nya artiklar kommer eller annat intressant händer inom kosttillskottsvärlden!