Jag startade mitt eget träningsmärke ”Thunder Fitness” 2019. Målet är att sälja kvalitativa träningsredskap för både styrka, rehab och kondition.

Thunder Fitness rabattkod

Thunder Fitness rabattkod med mera

Jag erbjuder såklart mina läsare en rabattkod, skriv in KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE så får ni 10% rabatt om ni köper något. (Jag reserverar mig för eventuella sänkningar eller höjningar av rabattkoden).

Övriga rabatter, rea och kampanjer

Det är alltid kul med erbjudanden och vi har då och då eller vid utvalda tillfällen bra reor. Så spana in https://thunderfitness.se för att se om vi har några stora kampanjer igång för tillfället.

Black Friday

Shoppinghögtiden Black Friday har exploderat i Sverige under senaste år och Thunder Fitness har haft extra bra priser då. Så var säker på att spana in oss 24 november 2023.

Observera dock att vi troligtvis kör ”black week” som börjar på måndagen den veckan och slutar med ”Cyber monday” nästföljande måndag.

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!