Jag köpte idag ett nytt kreatintillskott, Star Nutrition Creatine Monohydrate från Gymgrossisten. Jag har använt det många gånger förut och när jag inte använt detta har jag använt Body Science billigaste kreatintillskott.

Fördelar med Star Nutrition Creatine Monohydrate

När det kommer till kreatin är det helt ärligt i stort sett omöjligt att märka skillnad på olika produkter i min mening. Jag har skrivit mer utförligt om detta i min större artikel om Kreatin.

Ett rent kreatin monohydrat tillskott innehåller just kreatin monohydrat. Så det finns helt enkelt ingen anledning att köpa att dyrare pulver då du ändå får exakt samma sak. Så precis som många andra kosttillskott är det allra bästa att helt enkelt välja den billigaste varianten.

Så den stora fördelen med Star Nutritions Creatine Monohydrate är att det är väldigt billigt. För 99:- får du 500 gram, alltså 198:- per kilo.

Klicka här för att läsa mer och köpa!

Effekt av Creatine Monohydrate

Star Nutrition Creatine Monohydrate

Star Nutrition Creatine Monohydrate är ett prisvärt och effektivt tillskott. Klicka här för att läsa mer och köpa!

Som jag tidigare nämnde är det omöjligt att märka av skillnad i effekt på olika kreatintillskott. Men det jag märker av är att jag tar NÅGOT kreatintillskott.

Jag märker inte jättestor skillnad nuförtiden när jag påbörjar en kreatincykel, men första gången märkte jag drastisk skillnad. Dom effekter jag fick av kreatin då var följande:

  • Jag orkade flera stycken repetitioner extra
  • Mer uthållig, blev inte lika trött av längre pass
  • La på mig en del vätska så jag snabbt såg större ut

Det kreatin gör är att du orkar lite mer under passen. När du orkar lite mer kan du bryta ner musklerna lite mer än vanligt. Detta i sin tur gör att musklerna kan byggas upp lite extra under återhämtningsfasen.

En annan viktig effekt man får av kreatin är att muskelns uppbyggnadsfas (hypertrofi) ökar med cirka 0,5 %. Så bara med hjälp av kreatin kommer du att öka aningen mer i muskelmassa (förutsatt att du tränar).

Sammanfattning

När det kommer till kreatintillskott är det inte någon vidare skillnad mellan olika produkter. Det är lika bra att välja ett så billigt som möjligt. Star Nutrition Creatine Monohydrate är ett av dom billigare kreatintillskotten på marknaden och väl värt sina pengar.

Gillade du artikeln? Dela den gärna på sociala medier via knapparna nedanför!

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!