Hösten 2016 testade jag en burk Synerlin från Self Omninutrition och nu ska jag äntligen ta mig tid att skriva en kort genomgång och recension av det. Klicka här för att köpa det!

Vad är Synerlin?

Synerlin test och omdöme

Det är ett kosttillskott som marknadsförs som fettförbrännare eller ”bantningspiller” men även som prestationshöjande. Ordet bantningspiller har en ganska dålig klang i mångas öron och det är inte obefogat. Dels överdrivs effekterna av sådana piller kraftigt och ibland handlar det även om rent lurendrejeri där uppenbart verkningslösa piller säljs dyrt.

Men med det sagt finns det definitivt ämnen och kemiska kombinationer som kan höja förbränningen i kroppen, även om det bara handlar om små effekter.

Jag köpte dock min burk Synerlin främst i syfte att testa den som PWO/prestationshöjande tillskott.

Innehåll

Det verkar som att Synerlin tidigare innehållit synefrin (enligt denna sidan) och det låter ju även rimligt med tanke på namnet. De nuvarande synerlintabletterna innehåller Pentakolin, Grönt te extrakt och koffein. Pentakolin är ett namn med trademark(™) och består av extrakt från Coleus forskohlii även kallat Plectranthus barbatus.

Effekt av Synerlin – Test och recension

Om Synerlin verkligen fungerar som en fettförbrännare/bantningspiller låter jag vara osagt. När jag använde det upplevde jag ingen direkt direkt viktminskande eller hungerdämpande effekt men det var inte heller något jag direkt analyserade eller funderade över. Att vissa piller som marknadsförs som fettförbrännare fungerar är jag säker på. Det finns flertalet studier som visar på olika ämnens effekt på metabolismen och liknande. Sen som sagt är frågan hur stor denna effekt är. Det viktigaste att göra om man vill gå ner i vikt är att sköta kost och träning.

Största anledningen till att jag testade Synerlin var för att se hur det fungerade som ett prestationshöjande tillskott i stil med en Pre Work Out produkt. Jag började med att ta två tabletter men ökade dosen framöver. Effekten kunde dröja lite, ibland upp mot 30 minuter.

Effekten av Synerlin känns klart och tydligt och det är inte så konstigt då koffeinet i stort sett garanterar detta. Dock är det en aning annorlunda effekt och fokus jämfört med rent koffein. Svårt att sätta ord på känslan men det påminner lite om Ripped Hardcore på så sätt att kroppens känns varmare/mer stimulerad. (Vilket borde vara logiskt då båda dessa tillskott sägs höja förbränning/metabolismen). Jag upplevde ingen som helst krasch av Synerlin.

Slutgiltigt omdöme

Dessa tabletter ger bra effekt

Min förhoppning var att Synerlin skulle vara ett intressant och varierande alternativ till vanliga koffeintabletter. Och ja, de fungerar helt klart och fyller sitt syfte men jag skulle välja rena koffeintabletter om jag endast är ute efter den prestationshöjande effekt som koffein ger.

Nackdelen med Synerlin är att det blir en lite väl intensiv effekt om man tar flera stycken. Men är man ute efter att gå ner i vikt och vill ha ett tillskott som (i alla fall på pappret) höjer förbränningen men även fungerar som prestationshöjare kan Synerlin vara något att testa. Klicka här för att läsa mer och köpa på Svenskt Kosttillskott!

Gillade du artikeln? Dela den gärna på sociala medier via knapparna nedanför!

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!