Jag har nyligen skrivit en e-bok med namnet: ”De 6 bästa kosttillskotten”. Där har jag i en topplista sammanfattat de enligt mig 6 bästa kosttillskotten för dig som vill bygga mer muskler, få bättre träningsresultat och hälsa. Jag har som vanligt utgått från forskning och vetenskapliga studier och hänvisar till 80+ referenser i boken. Detta för att du ska få en större förståelse samt konkreta skäl till att använda vissa kosttillskott.

För att ladda hem ditt exemplar av e-boken är det bara att registrera dig på mitt nyhetsbrev. (Det är helt gratis och 100% spamfritt). Du kan skriva upp dig via formuläret här nedanför boken eller det i högerkolumnen om du sitter vid en dator.
De 6 bästa kosttillskotten

Är du också nördigt intresserad av kosttillskott? Skriv upp dig på nyhetsbrevet för att få ett gratis exemplar av min e-bok samt meddelande om när nya artiklar kommer eller annat intressant händer inom kosttillskottsvärlden!

——————————————————————

Mitt eget träningsmärke Thunder Fitness:

Som läsare här på Kosttillskottguiden.se erbjuder jag en rabattkod i min webbshop Thunder Fitness. Ange: KOSTTILLSKOTTGUIDEN-SE i kassan så får ni 10% rabatt på köpet!